Rólunk

Köszönjük, hogy érdeklődésével megtiszteli honlapunkat!

Nyelviskolánk közel húsz éve áll a felnőttképzés „szolgálatában”.

Alapvetően két típusú oktatást végzünk: vállalatok számára kihelyezett, a speciális igényekhez mind az időbeosztás, mind pedig a tananyag tekintetében rugalmasan igazodó angol/német/francia/spanyol/magyar nyelvtanfolyamokat szervezünk; magánszemélyek számára pedig Székesfehérvár belvárosában kis létszámú angol és eszperantó nyelvtanfolyamokat indítunk folyamatosan.

Mire számíthat, ha Ön, mint magánszemély szeretne nálunk nyelvet tanulni?

? Udvarias ügyfélszolgálat, részletes, teljes körű tájékoztatás akár személyesen, akár elektronikusan.
? Lelkiismeretes, közvetlen tanári kar.
? Nyelvi gátlásoktól mentes, kötetlen hangulatú órák, nagyon sok kommunikációs gyakorlat, játék, folyamatos számonkérés.
? Igény szerint választhat az alábbiakból: 1.célirányos, nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamok 2.kizárólag a kommunikációra koncentráló csoportok 3.szinten tartó kurzusok.
? Irodánkat és tantermeinket a Sütő utca 42. szám alatt találja, buszpályaudvarral szemben a négyemeletes szalagház első lépcsőháza.
? Csoportjaink átjárhatóak, ami azt jelenti, hogy ugyanabban a rendszerben, ugyanazokból a könyvekből tanítjuk a különböző időpontban induló tanfolyamokat, így ha valaki esetlegesen időközben kimarad egy időre, vagy megváltozott időbeosztása miatt más időpontban ér rá, akkor is biztosítva van számára, hogy később, vagy egy másik időpontban más csoporttal ugyanonnan folytathassa tanulmányait.
? A bolti árnál jelentősen olcsóbb tankönyveket biztosítunk tanulóinknak. Egyes esetekben a tanfolyam ára már eleve tartalmazza a tankönyvek árát is.

Mire számíthat, ha Ön alkalmazottait szeretné vállalati tanfolyamainkra beiskolázni?

? Akkreditált intézmény, akkreditált nyelvi programmal, szakképzési hozzájárulás terhére elszámolható nyelvtanfolyamok, teljes körű segítség a szükséges adminisztráció intézésében.
? „Megrendelő-barát” óradíjak, egyéb ingyenes juttatások a velünk folyamatos kapcsolatban álló vállalatoknak. (Kérje részletes árajánlatunkat, és aktuális akcióinkat!)
? Udvarias, a speciális igényekre mindig nyitott, rugalmas vezetés, folyamatos, korrekt együttműködés a megbízó részéről kijelölt kapcsolattartóval.
? Lelkiismeretes tanári kar, anyanyelvű, business English tanítására specializálódott amerikai nyelvtanárral.
? A vállalat által igényelt időpontokhoz való maximális alkalmazkodás, az órákat akár a kora reggeli, akár a késő esti időpontokban is szívesen vállaljuk.
? Tankönyvbeszerzés teljes körű lebonyolítása a bolti árhoz képest jelentős kedvezménnyel.

Vélemény, hozzászólás?